dimarts, 17 de gener del 2012

La Diputació Provincial de Saragossa (DPZ) ofereix formació als ajuntaments sobre gestió d'arxius municipals i documentació

14.1.2012


La Diputació Provincial de Saragossa (DPZ) ha ofert unes jornades sobre organització d'arxius municipals d'oficina. L'objectiu és formar als ajuntaments en l'organització i gestió de la documentació que ells mateixos generen d'una forma eficaç que els permeti, entre altres coses, poder localitzar qualsevol document que formi part del seu arxiu municipal.


Les sessions començaren dilluns 16 de gener i es realitzaran entre gener i febrer. Està previst que participin més de 70 persones que treballen en 64 ajuntaments de la província i en una comarca.


Durant les jornades s'explicaran els criteris d'organització d'arxius i s'insistirà en la necessitat de mantenir el contacte entre qui genera la documentació i les persones encarregades del seu arxiu.


Font: lainformacion.com

http://bit.ly/A1gben

1 comentari:

  1. És un exemple de com cada cop més se li dóna més valor als arxius i la necessitat, si és possible, de seguir el document des de la seva creació a la seva eliminació o dipositació a l'arxiu històric.

    ResponElimina