dijous, 14 d’octubre del 2010

A tot arreu se'n fan, de bolets, quan plou

Pel que sembla (ho he trobat a optimot) la dita castellana “en todas partes cuecen habas” es tradueix al català per la més nostrada que coincideix amb el títol d'aquest blog i que, té a veure amb la noticia d'ahir: “La AEPD detecta importantes deficiencias en el cumplimineto de la protección de datos por los hospitales” (tal com figura en la seva nota de premsa).


La qüestió és que, després de llegir l'entrada recent de Sylvia sobre un cas
similar a Canada
, m'he enrecordat d'aquesta dita castellana pero amb una versió “augmentada”: en todas partes cuecen habas y en mi casa a calderadas.


Es pot llegir a la nota de premsa que l'Agència Espanyola de Protecció de Dades també ha fet un informe (disponible en PDF i PPT) i el resultat és que els hospitals privats sí que acrediten un compliment “elevat” dels preceptes de la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades) però els hospitals públics necessiten millorar (i molt).


Segons diu a la nota de premsa, els hospitals de les comunitats de Madrid, Catalunya i Euskadi no formen part l'estudi fet per l'AEPD ja que existeixen
agències autonòmiques que són les competents en cada cas. Esperem a veure si surt l'informe de l'Agència Catalana de Protecció de Dades.

J.M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada