dijous, 24 de gener del 2013


Cel·lebració de les IV Jornades Educació i Arxius a Barcelona


Barcelona serà la seu els propers dies 27 i 28 de juny de 2013 de les IV Jornades Educació i Arxius: «El món educatiu, usuari de l’arxiu per a la recerca»

L'objectiu d'aquestes jornades és crear un espai de trobada entre el món educatiu i el món arxivístic. Els arxius i els documents, esdevenen fons primàries de la recerca i representen una eina molt valuosa per l'àmbit educatiu. Les jornades són, per tant, un referent entre els dos àmbits que permet connectar les necessitats del món educatiu amb els valors intrínsec dels arxius com a font primària.

Les jornades estan dirigides tant a docents de l’educació primària i secundària, com a arxivers de qualsevol provinença que tinguin interès en aquesta matèria.

Les IV Jornades estan organitzades per l’Arxiu Nacional de Catalunya i Institut de Ciències de l'Educació de la Universitat de Barcelona i comptem amb la col·laboració de diferents institucions vinculades amb el món educatiu i arxivístic com el Departament de Cultura i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, el Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents, la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, la Diputació de Barcelona i Associació d'Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya.
En commemoració dels 10è aniversari dels Serveis Didàctics de l’Arxiu Nacional de Catalunya aquesta edició es celebrarà a l’Arxiu Nacional de Catalunya.

He cregut oportú publicar aquesta informació perquè considero que es tracta d'unes jornades que podrien interessar tant al professorat com a l'alumnat del Màster d'Arxivística i Gestió de Documents, i de tots aquells usuaris que els pugui atreure el món de l'arxiu. 
Per tota la gent que l'interessi participar és precís que es dirigeixi al link que he afegit al títol per tal de poder inscriure's i rebre informació sobre les comunicacions per assistir a la cel·lebració d'aquestes jornades. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada